The Official Saitek Forum  

Go Back   The Official Saitek Forum > Saitek News > Common Fixes
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd January 2007, 21:01
Matt Rock 607 Matt Rock 607 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
BF42 vs. X52... a rudder twist issue

I've seen the fixes for the throttle issue, but I've never had an issue with the throttle. My problem is that the game doesn't seem to recognize my joystick's rudder twist. Everything else works absolutely fine... the throttle is great, all of the buttons are spot on, but for whatever reason when I try to set my rudder controls to the twisting axis, the game doesn't recognize it. Based on what I've read from everyone else, I seem to be the only person whose having this conflict, unless I missed a thread somehow. I just got the X52 today and I'd love to have this issue fixed... unlike most other BF42 players who prefer the mouse, I love using my joystick because it adds a certain cool factor you can't get with the other controls Any help on this issue would be greatly appreciated!
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd January 2007, 21:51
Drayu's Avatar
Drayu Drayu is offline
Beta Tester
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT, USA
Posts: 1,453
http://www.saitekforum.com/showthread.php?t=7194
__________________
www.warishellgaming.com

Built March, 2010

COOLER MASTER HAF 922
EVGA P55 SLI 132-LF-E655-KR (Bios A72)
i7 860
16 Gig Corsair Vengeance
2 x SAMSUNG Spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA
EVGA 580GTX 3gig
XFi Fatality Platinum
Lite-On DL DVD Burner w/lightscribe
COOLER MASTER Silent Pro M700
Corsair H50
Windows 7 x64 Pro
All latest drivers
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd January 2007, 22:15
Matt Rock 607 Matt Rock 607 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
I went through those steps and everything seems to be working fine... except now it won't recognize the buttons on the X52. I tried your profile and then I tried making my own, and it didn't work in with attempt. Is there some key thing I'm missing? I don't know why the buttons aren't recognizing the game and it's driving me nuts at this point.

PS.- I think I've played with you before but I'm not sure... I'm Matt Rock in BF42, although I used to go by Simon Phoenix... just thought it was worth mentioning that your name seems familiar.

Last edited by Matt Rock 607 : 3rd January 2007 at 22:35.
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd January 2007, 22:45
Drayu's Avatar
Drayu Drayu is offline
Beta Tester
 
Join Date: Dec 2002
Location: CT, USA
Posts: 1,453
I have been playing the Battlefield series since day one, so you may have seen me out there


As for the profile, have you enabled it in the taskbar?
__________________
www.warishellgaming.com

Built March, 2010

COOLER MASTER HAF 922
EVGA P55 SLI 132-LF-E655-KR (Bios A72)
i7 860
16 Gig Corsair Vengeance
2 x SAMSUNG Spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA
EVGA 580GTX 3gig
XFi Fatality Platinum
Lite-On DL DVD Burner w/lightscribe
COOLER MASTER Silent Pro M700
Corsair H50
Windows 7 x64 Pro
All latest drivers
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 20:39.


Powered by vBulletin Version 3.6.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) Saitek 2001